Venture Builders zijn organisaties die zich inzetten om ondernemers te helpen bij het creëren, ontwikkelen en opschalen van nieuwe digitale bedrijven. Duodeka snapt dat jij je afvraagt hoe je (het beste) een digitaal business model kunt opzetten. Je bent vast nog niet bekend met alle aspecten van digital.

Verschillende ventures hebben behoefte aan (een veelvoud van) verschillende services. Logisch. Dit hangt ook nog eens af van de fase waarin je verkeert. Daarom heeft Duodeka een shared service center met alles wat digitale bedrijven nodig hebben. Denk aan validatie trajecten, software ontwikkeling en online marketing. Zo kun jij je focussen op het ondernemen zelf.

Duodeka is een coöperatie van digitale ondernemers. Sinds 2016 hebben zij drie eigen ventures ontwikkeld en naar de markt gebracht. De rest staat in de vriezer. Voor verschillende organisaties hebben ze de software ontwikkeld die een digitaal business model mogelijk maakt. Meer weten?